Βίλα Χαρά

Φωτογραφίες

Βίλα Χαρά

H Βίλα Χαρά βρίσκεται μόλις 10 μέτρα μακριά από τη θάλασσα και έχει υπέροχη θέα προς τον κόλπο της Ουρανούπολης και το Άγιο Όρος.Πρώτος όροφος 55τμ με κουζίνα και καθιστικό, καναπέ-κρεβάτι, ένα μονό υπνοδωμάτιο, WC, και ευρύχωρη βεράντα προς τη θάλασσα. Δεύτερος όροφος 55τμ με εσωτερική ξύλινη σκάλα, τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, το ένα με μπανιέρα. Τα δύο δωμάτια έχουν μπαλκόνια με θέα προς ην θάλασσα. Το τρίτο έχει μπαλκόνι με θέα το χωριό. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση.

Δεύτερος όροφος 55τμ με εσωτερική ξύλινη σκάλα, τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, το ένα με μπανιέρα. Τα δύο δωμάτια έχουν μπαλκόνια με θέα προς ην θάλασσα. Το τρίτο έχει μπαλκόνι με θέα το χωριό. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση.

Σαλόνι με τζάκι τηλεόραση, DVD και CD player. Κουζίνα με ψυγείο και καταψύκτη.

www.villachara.com/en/742130/overview

Το σπίτι διαθέτει ένα αυτόνομο ισόγειο διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματισμό, και τηλεόραση. Το διαμέρισμα έχει δική του είσοδο και μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα.

www.villachara.com/en/742132/gallery

Το κυρίως σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει 6-9 άτομα και το ισόγειο διαμέρισμα 4-5 άτομα. Βρίσκεται στην έξοδο του χωριού προς τις παραλίες του νησιού και έχει άμεση πρόσβαση στα καταστήματα και τα εστιατόρια.Το μεγάλο πλεονέκτημα του σπιτιού είναι η τοποθεσία και η θέα προς την θάλασσα.


Παροχές

  • Κλιματισμός
  • Βεράντα
  • Κουζίνα
  • Wifi Internet
  • Μπροστά στην παραλία
  • TV

Τοποθεσία